at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Søg blandt mere end 33.000 ferieboliger og lejligheder i 29 lande

Søg blandt mere end 33.000 ferieboliger og lejligheder i 29 lande


Mere

Kreta Ferielejligheder

Kort over Kreta med populære feriebyer. Ferielejligheder, ferieresidenser
Man kan selv booke ferielejligheder på nettet.

På bookingsiden fra Interhome. kan man leje ferielejlighed på Kreta.


Nogle ferielejligheder har, foruden fælles reception og restaurant, mange andre tilbud. Samtidig findes der ofte køkkenfaciliteter i lejlighederne.
En ferielejlighed kan være en fornuftig løsning, under en storbyferie. Hvis man rejser som gruppe eller familie kan ferielejlighed også være en fordel. Ovennævnte by lejligheder tilhører private, men udlejes gennem bureauer - som vi kender det fra feriehus udlejning.


 

Nogle ferielejligheder eller ferieresidenser er lidt som mini feriecentre med reception, restaurant og bar. Nogle lejligheder har flere faciliteter end andre. Eksempelvis, diskotek, swimmingpool, indendørs svømmebassin, tennisbane, sauna, jacuzzi, solarium, kondirum, børnepasning, tekøkken, restaurant med morgenmad, legeplads, vaskemaskine, tørretumbler.

Kreta
Kreta er den største ø i Grækenland, og med sine 8300 km2 er Kreta større end Sjælland. Kreta har 560.000 indbyggere. Klimaet på Kreta er subtropisk, men det indre af øen kan opleve kolde vintre. Kreta består af kalkstensbjerge, hvilket landskabet bærer præg af, de højeste bjergtoppe er mere end 2.400 meter høje. Iraklio, eller Heraklion er hovedbyen på Kreta, byen er med sine 116.000 indbyggere, øens største by. En anden stor by er Chania, der ligger på vest Kreta, Chania har kun halvt så mange indbyggere som Heraklion, men byen er kendt af mange danskere fordi det ofte er Chania man kommer til når man flyver til Kreta.


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen