at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Søg blandt mere end 33.000 ferieboliger og lejligheder i 29 lande

Søg blandt mere end 33.000 ferieboliger og lejligheder i 29 lande


Mere

Berlin Lejlighed

Der er gode muligheder for at finde ferielejligheder i BerlinFerielejligheder, ferielejlighed
Man kan selv booke ferielejligheder på nettet.

På bookingsiden fra Interhome. kan man leje ferielejlighed i Berlin.

Nogle ferielejligheder kan også bookes for kortere tid ad gangen, for eksempel til en forlænget weekend eller miniferie.


 
En ferielejlighed kan være en fornuftig løsning, under en storbyferie. Hvis man rejser som gruppe eller familie kan ferielejligheder også være en fordel. Ovennævnte ferielejligheder tilhører private, men udlejes gennem bureauer - som vi kender det fra feriehus udlejning.

Berlin
Berlin har omkring 3,4 millioner indbyggere, og er både hovedstad i Tyskland og selvstændigt forbundsland. Berlin blev atter regeringsby i 1999. Berlin har mange søer og parker, ting man værnede om mens byen var delt. Berlin var allerede orkanens øje i 20ernes avantgardekultur. Arkitektur, kunst og musik var også kendetegnet for Berlin, selv mens byen var delt af Berlin Muren fra 1961 til 1989. Efter murens fald i 1989 har Berlin oplevet et nyt boom både hvad angår byggeri, men også på den kunstneriske og kulturelle side. Og Berlin er igen det sted, det sker i Nordeuropa.


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen