at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Thailand Forum Rejse Med Boern

Thailand - Forum - Rejse med børn

Forum, læserbreve, indlæg og kommentarer til emner om rejser og Thailand.

Rejse med børn - Indlæg 13.08.07 af Tenna

Thailand - hvorhen med spædbarn og lidt større barn?
Vi er en familie, der i vores barsel, til marts 08, gerne vil tilbringe omkring 4 uger syd på...

Vi har tidligere været i thailand, Ko Tao, Ko Phang Nan, Ko Samui, Hua Hin.

Denne gang har vi to børn med på - til marts - 8 mdr. og 3 år. Er de for små til varmen? Og hvor varmt er der i Thailand i marts?

Er der nogle som kan anbefale/fraråde at rejse med så små børn? og som har prøvet det?

Vi vil gerne slappe af, nyde hinanden, kunne snorkle, opleve lidt, uden at der går Mallorca i den.

Hvor skal vi tage hen?

Håber på svar.
Mvh. Tenna


Svar 13.08.07 - Red

Kære Tenna

Tak for dit indlæg. Jeg har lagt det i rejseforum om Thailand.
Marts ser ud til at være den varmeste måned i Thailand, de fleste steder ligger dagtemperaturen mellem 30 og 35 grader celsius. Se evt. Thailands klima

Hvordan dette føles i virkeligheden, håber jeg vi hører fra rejsende, der har oplevet det.

Venlig hilsen
Asgeir


Svar 20.09.07 - Jimmi Koldenborg

Rejse med børn

Hej!

Ang. at rejse med børn så rejste min kone og jeg sidste år, med vores på det tidspunkt 1,5år gamle datter, rundt en måned i malaysia.
Det var super dejligt og vi havde ingen problemer med varmen. Anna vores datter skulle lige vænne sig til den de første par dage, men herefter var der ingen problemer.

Hun havde næsten ikke noget tøj på og sad når vi var nogen steder i skygge i sin paraplyklapvogn (Den er guld værd på sådan en tur, og kan købes for ca 400kr).

Husk at aktivtetsniveauet er et lidt andet end når man rejser uden børn. Når Anna skulle sove lagde vi hende bare ned i klapvognen og så kunne vi sidde og nyde en sodavand eller se på noget natur imens.

Vi har rejst en del i Thailand og rejser til Januar derned med Anna der nu er 2,5 år. Thaierne elsker børn og jeg tror at det er et super godt land at rejse med børn i.

Venlig hilsen
Jimmi Koldenborg


Svar 20.09.07 - Tenna

Hej Jimmi

Mange tak for dit svar. Dejligt at høre, at I har gode erfaringer med at rejse med børn.

Vi har besluttet os for at tage afsted i 4 uger til Thailand i marts. Vi lander i Phuket og har 4 uger derfra. Må jeg spørge, hvor I planlægger at tage hen?

Os forældre, har været på ko Tao, Ko Phannagh, og Ko Samui, hvorfor vi ikke ønsker at tage derhen igen.

Tænker, at tage lige så langsomt ned mod Krabi. Er der nogle steder du kan anbefale? Og hvordan gør i, booker i alt hjemmefra eller tager i det lidt som det kommer?

Tænker i over, adgang til læge, sygehus og den slags når i planlægger jeres rejser? og om der er meget sejleri i små både etc...?

Håber, du vil svare mig.
Mvh. Tenna


Svar 20.09.07 - Jimmi

hej Tenna!

Vi gør det at vi booker nogle hoteller hjemfra (typisk de første 3 dage i Bangkok, og et godt hotel hvis vi skal være meget turistede steder F.eks på Phuket). Ugerne imellem tager vi som de kommer. Det plejer ikke at være et problem at finde et sted at være.
Vi er selv glade for phuket, selvom det er et turistmekka. Vi regner med at skal være der i ca 7 dage. Vi skal nok bo på Patong beach.

Det er her der sker mest, men det er også her der er det vildeste barliv om aftenen og natten. Der er også en del prostitution om aftenen ved bargaden der hedder Banglaroad (er måske ikke stavet helt korrekt).

Der er mange restauranter både thai og internationale. Man skal gøre op med sig om man vil mange mennesker eller knap så mange. Det er en oplevelse at gå igennem Banglaroad en aften, men jeg vil ikke selv tage min datter med en sen aften. Der er høj musik osv.. Vi går jo nok også i seng pga vores datter før det helt store cirkus går igang.

Vi skal nok også være på phi phi ca 3 dage. Det er nogen år siden jeg har været der så hvordan der er nu ved jeg ikke, men dengang var der super smukt og lækket bountyagtig vand.

Vi lejede en båd med fører som sejlede os rundt så vi kunne snorkle. Det er en ok stor båd at sejle med så der er jeg ikke nervøs for at tage min datter med.

Jeg vil nok holde mig fra speedbåde da de hopper ret meget. Vores datter Anna fik sig noget af et chok da vi var i Malaysia, så det gør vi ikke igen (nogen vil måske mene vi er lidt pylrede og det er vi måske også, men jeg syntes det var for voldsomt for et lille barn). Turen til Phi phi tager som jeg husket ca 2,5 time.

Hvis I ikke har været i Bangkok vil jeg anbefale jer det. Bare et par dage for der er super meget bilos og også ret beskidt, men det er efter min mening en fed by med mange spænende ting.

Helt nordpå ligger Chiangmai. Der er rigtig flot og et dejligt "køligt" klima. Her er virkelig smuk natur. Du kan flyve fra phuket til bangkok og herefter videre til Chiangmai. Det koster ikke det helt store.

Hotellerne heroppe er også ret billige og med en ok standard. Vi bor gennerelt lidt dyrere end en garvet bagpacker ville gøre, men vi har ikke lyst til at bo snusket med Anna.

Ang. hospitaler og læger. Så ved jeg at phuket og bangkok har nogle rigtig gode hospitaler (Vi måtte besøge et da min kone for nogle år siden blev syg).

Jeg vil anbefale jer at købe "Lonely Planet" Thailand. Der står rigtig mange gode oplysninger om næsten alt. Jeg er ret hysterisk hvad angår min datters sikkerhed, så jeg læser altid når vi kommer til at nyt sted, afsnittet om læger i nærheden.

Så skulle der ske noget så ved jeg hvordan man kommer derhen og hvordan (Kald mig bare BS). Håber I kan bruge oplysningerne til noget. Spørg endelig hvis der er mere.

Venlig hilsen
Jimmi

 


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen