at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Thailand Forum Rejse December

Thailand - Forum - Rejse i December

Forum, læserbreve, indlæg og kommentarer til emner om rejser og Thailand.

Rejse i December - Indlæg 23.10.08 af Malene

Hej

Vi er blevet inviteret til Thailand i to uger. Jubii – er det godt i dec måned ? Vi skal rejse med vores 4 børn på 9,7,3 og kun 9 mdr. Er det en god ide med så små børn og hvilke forholdsregler er godt at tage ? Gode råd og ideer er yderst velkommen.

Venligst Malene (mor til 4)


Svar 23.10.08 - Red

Kære Malene

Tak for dit indlæg. December måned er et godt tidspunkt at rejse til Thailand. Regntiden er normalt allerede overstået i november. Så det bedste rejsetidspunkt angives til at ligge mellem november og marts. På den tid af året er der hverken for varm eller for vådt.
Se evt. mere om Thailands klima

Se evt. også den norske hjemmeside Barnas Tempo

Venlig hilsen
Asgeir


Svar 20.11.08 - Woo

Hej Malene

tillykke med rejsen, thailand er stor så alt efter hvor i skal være er der såmen også forholdsregler efter det, men i vil blive taget godt imod da alle thaier elsker børn, normale forholdsregler tja i skal selvfølgerlig passe godt på jeres penge.
Budda loven siger at man ikke må stjæle men der er nogle der har glemt den lov og det gælder jo over alt, ellers skal i tage alt med sindsro og smil så kommer i meget langt.

Dec. er en rigtig god tidspunkt at tage til thailand på da regntiden er ovre men så er det selvfølgerlig meget varmt, gode råd lad være med at købe alt for mange forskellige piller og myggespray hjemmefra da der er apotek på hver gade hjørne og de har alt hvad i skal bruge til en lang lavere pris, de første piller i nok skal anskaffe jer er mod den bakterie flora der nu en gang er her, mange bliver syge med opkast, pga. det og husk at vand her bader man i og køber vand til at drikke, ellers skal i ikke være bange for noget, thailand er et lækkert land så jeg kan kun sige at i skal være mere end velkommen.

Venlig Hilsen
Woo Design
Koh Chang


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen