at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Thailand Forum Regntiden

Thailand - Forum - Rejse med børn

Forum, læserbreve, indlæg og kommentarer til emner om rejser og Thailand.

Regntiden i Thailand - Indlæg 17.04.06 af Christina og Brian

Hej

Min kæreste og jeg har planlagt at tage på en måneds ferie i Thailand til sommer.
Vi kan rejse i perioden midt i juni-31 aug, men er nu som så mange andre blevet noget usikre pga regntiden. Vi har dog også hørt at det kan variere meget i forhold til HVOR i thailand man befinder sig?

Vi tager hovedsagligt derover for ferien, SOLEN og nydelsens skyld, men vil selvfølgelig også gerne opleve noget. Vi er både til kultur, natur, dykning og ja faktisk til lidt af hvert.

Har du nogle gode råd omkring nogle must see steder, som man bare ikke må gå glip af? Og hvornår ville det være bedst at tage afsted.

PS: Ser regntiden i Malaysia bedre ud end i Thailand i tilsvarende periode.

MVH Christina og Brian


Svar 17.04.06 - Red

Kære Christina og Brian

Tak for dit indlæg.

Regntiden i Thailand varierer rigtigt nok geografisk. Men lige netop perioden juli - august ser ud til at være den vådeste tid, uanset om man befinder sig i nord eller syd.

Både ved Chang Mai i nord, Bangkok i det centrale Thailand og Phuket i syd, er den månedlige nedbørsmængde i august mellem 200-300 millimeter. Dette svarer til 5-6 gange så meget regn som en dansk sommermåned.

Se evt. mere på siderne med Thailand klima

I Malaysia ser det ud til at regne mindre i samme periode. I hver fald i den nordvestlige del af landet ved Kuala Lumpur. Her er den månedlige nedbør faktisk kun 150-200 millimeter i perioden juni - september. Se Malaysia klima

Venlig hilsen
Asgeir


Svar 05.06.06 - AJ

Kære Christina og Brian

Koh Samui har faktisk højsæsson lig med vores, så her er det godt at tage hen om sommeren, da regntiden først begynder i sept.

AJ


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen