at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Søg blandt mere end 33.000 ferieboliger og lejligheder i 29 lande

Søg blandt mere end 33.000 ferieboliger og lejligheder i 29 lande


Mere

Gammel Skagen Sommerhuse

Gammel Skagen ligger i NordjyllandSommerhuse, sommerhusudlejning
Man kan selv leje sommerhuse online.

På sommerhusudlejning siden fra Novasol, kan man leje sommerhuse i Gammel Skagen.


Vælg Nordjylland, på booking siden - vælg derefter tidspunkt.

Man kan vælge blandt flere sommerhuse i og omkring Gammel Skagen.


 Sommerhuse
I Danmark ligger sommerhuse for det meste i specielle sommerhusområder. Sommerhusene ejes af private, men mange foretrækker at udleje deres sommerhus gennem  bureauer, der har specialiseret sig i sommerhusudlejning. Mange sommerhuse er opført med delvis udlejning for øje, og har derfor en høj standard.

Skagen
Skagen er den nordligste by i Jylland, byen ligger 2 kilometer fra Grenen, der er det nordligste punkt i Danmark. Skagen har omkring 10.500 indbyggere. Den vestlige del af Skagen kaldes Gammel Skagen. Skagen omtales allerede som fiskerleje i det 14. århundrede, og Skagen fik købstadsrettigheder i 1413. Gennem tiden har udviklingen i Skagen været hæmmet af stormflod og sandflugt. Men i slutningen af det 19. århundrede opstod en kunstnerkoloni omkring Brøndums Hotel i Skagen. Siden har Skagensmalerne gjort Skagen kendt, og hvert år tiltrækkes mange turister af den særlige stemning omkring Skagen. I dag er fiskeriet stadig det vigtigste erhverv i Skagen, men turistindustrien har fået en stadig større betydning. I Skagen findes Skagens museum med samlinger af Skagensmalerne deriblandt, Michael Ancher, Anna Ancher, P. S. Krøyer, Maria Krøyer og Laurits Tuxen. 


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen