at-rejse-er-at-leve.dk

SP_WEATHER_

°C

Copenhagen

SP_WEATHER_
Luftfugtighed: %
Vind: N ved
Stort udvalg af storbyferier til lavpris

Østrig Luksuscamping

Luksuscamping Østrig

Østrig har traditionel altid haft en generel høj standard af deres campingpladser, for at bevare den høje standard investerer campingpladserne løbende i nye tiltag. På stort set alle luksus campingpladser finder man enten en svømmepøl eller adgang til en sø, et bredt udvalg af faciliteter til børn og naturligvis sanitæranlæg af en høj standard. 

Flere af luksus campingpladser har ”specielle” temaer, som f.eks wellness / spa, andre har imponerede faciliteter for børn, som f.eks. kæmpe legeplader, hoppeborge, klatrevægge, animationsprogrammer og meget mere. Fælles for alle luksuscamping pladserne er også at de har en bred vifte af overnatningsmuligheder, typisk inkludere dette, Mobilhomes og bungalows eller lejligheder og ofte finder man også luksus telte og ekstra store standpladser. 

Udvalg af Luksuscampingpladser 

Camping Bella Austria: denne campingplads er beliggende i Steiermark i byen St. Peter Kammersberg. Faciliteterne på Bella Austria Camping omfatter, forskellige Sauna typer, stor udendørs swimmingpool, boldplads og legeplads, samt cykel udlejning og heste ridning. På Camping Bella Austria, er det muligt at leje, Mobilhome og Bungalowtelt. Yderlig information of pladsen kan man finde her. 

Alpenferienpark Reisach ligger tæt ved byen Kirchbach i Kärnten, ikke langt fra grænsen til Italien. Faciliteterne på Camping Reisach omfatter, legeplads og legerum for børn, flere boldbaner, en swimmingpool med kildevand, die Sanitære bygninger er i god stand. PåAlpenferienpark Reisach er det muligt at leje hyggelige hytter og telte Yderlig information of pladsen kan man finde her. 

Camping Birkenstrand, er beliggende i byen Sankt Gilgen - Abersee ved den skønne Wolfgangzee. Den relativt lille familie ejede campingplads har I alt 80 standpladser I utroligt smukke omgivelser. Yderligere information om Birkenstrand Camping kan man finde her. 

Camping Seeblick Toni, er beliggende i Kramsach Tyrol ved Reintaler See, Camping Toni er blandt de absolutte top Luksuscampingpladser i Østrig, i 2013 kårede ADAC den 5 stjernede plads, til en af de bedste i Østrig. Faciliteterne på Camping Seeblick Toni omfatter stort set alt hvad hjertet begærer. På pladsen kan der lejes Luksus Mobilhomes og Lejligheder. Yderligere information om Camping Seeblick Toni kan man finde her. 

Naturpark Schluga Seecamping, er beliggende ved Pressegger See i Kärnten. Faciliteterne omfatter, voksen og børn pool, udendørs legeplads, indendørs legerum, biograf, fitness rum, sauna og meget meget mere. På Naturpark Schluga Seecamping kan man leje lejligheder og Mobilhomes, Yderligere information om Campingpladsen kan man finde her. 

Campingplads Alpen-Caravanpark Achensee: er beliggende ved nordkysten af Achensee i Tyrol. Faciliteterne på campingpladsen omfatter legeplads og aktiviteter ved søen, det stor hit hos børnene er adgangen til Forlystelsesparken på Camping Duinrell som er inkluderet i prisen. På Camping Achensee der mulighed for at leje ferielejligheder i forskellig størrelse. Yderligere information om Campingpladsen kan man finde her. 

5 stjernede campingpladser i Østrig

  • Erlebnis Comfort Camping Aufenfeld - Aschau Zillertal
  • Sportcamping Woferlgut -Bruck a/d Großglocknerstr.
  • Komfort-Campingpark Burgstaller - Döbriach Millstätter See
  • Alpencamping Nenzing - Nenzing Walgau
  • Camping Arneitz - Faak am See Faaker See
  • Holiday Camping - Leutasch Seefeld/Leutascher Ache

 


Til toppen af siden

Vidste du at www.at-rejse-er-leve.dk siden 1999, dagligt har hjulpet tusindvis af rejsende med, at finde inspiration til ferien og at rejseportalen er en uafhængig ferieguide? Søg, find og udforsk verden, at-rejse-er-at-leve.dk

Om Redaktionen